Пропадане! Огромна дупка зейна на възлово място във Враца /снимки/

Пропадане! Огромна дупка зейна на възлово място във Враца /снимки/ Огромна дупка се е появила на възлово място във Враца, видя репортер на агенция BulNews. 
Дълбоката яма вероятно се е отворила рано сутринта вчера. Първите снимки за нея бяха публикувани в социалните мрежи, където предизвикаха вълна от негативни реакции. От общината се погрижиха за безопасността на гражданите, като тя бе оградена, за да не се стига до нежелани инциденти.  
Най-вероятно причината за отварянето на пропастта е морално остаряло инженерно съоръжение на местната „Топлофикация“. Фирмата неуморно разкопава улиците на града парче по парче, за да ремонтира на парче непрекъснато своите топлопроводи и резултатът е виден за врачани. Публична тайна е, че инсталациите на дружеството са стари и тотално изгнили, което обяснява постоянните аварии и съсипването на прясно асфалтираните градски улици. От частното дружество не инвестират в ремонти на мрежата, а само методично прибират парите на хората за парно и топла вода.
Тепърва специалисти трябва да направят оглед на огромния трап, който се появи, но по непотвърдена информация става въпрос за компрометирана бетонна плоча, която не е издържала на тежестта на земната маса. 
Врачани се надяват от „Топлофикация“ да реагират бързо с ремонта и запълването на дупката, тъй като времето се оправя и наоколо минават много граждани.
01.04.2020, 08:55 часа
3958 1
Коментари

Бай Драган

01.04.2020, 16:04 часа
Какво да пълнят бре ? Това е отводнителната канализация, която минава покрай болницата... То си е река когато вали, като я затиснат ще прелее през шосето пред първа частна !!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha