Заводът на SEBN-BG в Мездра остава затворен до 12 април

Заводът на SEBN-BG в Мездра остава затворен до 12 април Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД реши да удължи с една седмица временното преустановяване на работа на заводите за производство на автомобилни компоненти в Мездра и Карнобат, съобщиха от общината в железничарския град.
Така вместо до 5 април, двете локации ще останат затворени до 12 април 2020 г. (включително).
Решението е взето, предвид епидемиологичната обстановка в страната, обявеното извънредно положение в Република България и удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на клиентите на компанията. Планираното към момента възобновяване на работа на двете локации е 13.04.2020 г. (понеделник).
Ето пълният текст на съобщението от “СЕ Борднетце - България“ ЕООД, публикувано на официалната страница на компанията във facebook:

„!ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Уважаеми колеги,
Информираме Ви, че предвид епидемиологичната обстановка, обявеното с решение на Народното събрание извънредно положение в Република България и удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на нашите клиенти, неработният период за „СЕ Борднетце - България“ ЕООД, локация Карнобат и локация Мездра, се удължава до края на календарна седмица 15.
Планираното към момента възобновяване на работа и за двете локации е на 13.04.2020 г. (понеделник).
По отношение на нуждата от индивидуални работни графици, работниците и служителите могат да се обърнат към преките си ръководители.
Бъдете здрави!“

 
01.04.2020, 10:21 часа
2228 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha