Черна вест! Почина жената от Враца, лекувана от коронавирус по телефона

Черна вест! Почина жената от Враца, лекувана от коронавирус по телефона Късно снощи е починала 52-годишната жена, която бе приета в МБАЛ “Христо Ботев” във Враца с перфорация на червата. За случая агенция BulNews съобщи още вчера. 

Абсурд във Враца! Лекуваха жена от коронавирус, едва я спасиха след операция на стомаха

Припомняме, че пациентката е лекувана по телефона от своя личен лекар, като преди около 10 дни болната жена е позвънила на джипито си и му обяснила, че има болки в корема и висока температура. 
Лекарят й се усъмнил, че е заразена с коронавирус и я оставил на домашно лечение, като той й казал, че вирусът можел да има симптом болка в корема.
Състоянието й обаче продължило да се влошава в следващите дни и тя е била насочена към частната болница на Антонио Георгиев във Враца със съмнение за бъбречна криза. След като е посетила частното лечебно заведение и била прегледана от нефролог, на жената й прилошало и припаднала.
В резултат на това бил извикан реаниматор по спешност, за да може да се уточни нейното състояние. Управителят на частната болница също е бил информиран и я прегледал, като установил, че става въпрос за проблем със стомаха. 
Жената е била унесена, но контактна и адекватна и е изпълнявала команди. Имала е отслабено дишане, липсваща перисталтика и други симптоми, характерни за перитонит.
В "Първа частна болница" няма хирургично отделение и затова пациентката е била транспортирана по възможно най-бързия начин в Спешното във Враца. 
В областната болница са й направили рентген, който бил недостатъчен за поставяне на точната диагноза, след което й бил направен и скенер. 
След образната диагностика и проведените прегледи се оказало, че тънките черва на болната били перфорирани на цели четири места. Това наложило спешна операция на жената, след като била лекувана по телефона от коронавирус.
Нейното състояние обаче било изключително тежко и тя починала. 
02.04.2020, 11:23 часа
27146 10
Коментари

Тиквата

02.04.2020, 16:55 часа
Като мутра крадях и биех, ама можеше и сметка да ми се потърси. Сега грабя в колосални размери с милиарди 10, 16 и си права кво си искам и на никой не давам сметка и за нищо не ми дреме, освен за унучето и детето у Барцелона, а вие сте прости!

1111

02.04.2020, 15:23 часа
До 0 и1111,що не ти е@е някой п@@та майчина на теб,лизач на г@зо на щаба.СФирки им прави,ако искаш,това ви остана на такива СФиркаджии.Информирай се какъв е начинът на лечение и тогава сери,пустиняк!Сърди се тези,измислили тази системане на Антонио

mkp

02.04.2020, 14:16 часа
Реално медиците работят без защитни облекла;Проби според мен за вируса изобщо не се взимат или ако се взимат не стигат до лабораториите; Здравеопазване в града няма и затов няма доказан случай на заболял, защото нямат къде да лекуват и кой да лекува;

ох

02.04.2020, 13:54 часа
След продължаване на карантината,по селата ще настъпи мор от глад и мизерия!

Borqna

02.04.2020, 13:03 часа
Помагайте, МБАЛ отново е без заплати, всичко мълчи, кризата със средствата навярно си я има...

частно здравеопазване по врачански

02.04.2020, 12:58 часа
Смешният спешен кабинет на частната болничка е поредната провокация към здравето на Врачани. Там дават аспирин и аналгин, и ги препращат към спешното отделение, което изнемогва от липса на пари и лекари.От там в най добрия случай към София.

До 0 и 1111

02.04.2020, 12:48 часа
Ей лизач на Антонио,спри да пишеш глупости.Частните болници във Враца на практика фалираха държавната с хора от вътре,през gp-тата и други схеми.Резултата е това - частниците ги бива само когато трябва да приберат парите за леките случай ...........

0

02.04.2020, 12:26 часа
Още един УБИТ от щаба.Продължавайте да ги възхвалявате.Бог да я прости жената!

1111

02.04.2020, 12:15 часа
Никой не е виновен и че са отменени всички планови мероприятия и операции,профилактични прегледи.Остава лечението вкъщи,което води до лоши последици.Жертви ще има и няма да са от корона.

1111

02.04.2020, 12:13 часа
Бог да я прости!Жетва на мерките,жертва на социалната изолация и няма да е единичен случай.Не винете медиците,моля!Никой не е виновен,че има наредба за лечение по телефоните с минимални контакти лекар пациент.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha