В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през март /статистика/

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през март /статистика/ Готови са обобщените данни от хънтър броячите, от които става ясно каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, а традицията ще продължи и през април. 

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България /статистика/

Прави впечатление, че докато извънредното положение уби продажбата на вестници, то сайтовете бележат сериозен ръст на интереса към тях. За първи път в своята история лидерът в тази част на страната – BulNews, минава границата от 2 милиона посетители за един месец. Постижението е уникално, особено на фона на резултатите на колегите от Видин, Враца и Монтана.
От данните личи, че стабилно на втората позиция, но с огромна разлика остава електронния портал на фалиралия всекидневник „Конкурент“. Третата позиция заема врачанският „Зов“, но плътно до него се приближава сайтът на Козлодуй.
За съжаление останалите колеги имат твърде ниски резултати през март и броячите не успяват да регистрират данни.
Вярваме, че сухите цифри ще помогнат на бизнесмените, които имат намерение да инвестират в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да направят своя информиран избор.
Ето и класацията за март:

1. bulnews.bg…………………………….2 072 500
2. konkurent.bg…………………………….....323 441
3. zovnews.com…………………………….....123 608
4. kozloduy-bg.info…………………………..104 630
5. medianews.bg…………………………….....85 063
09.04.2020, 10:50 часа
2258 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha