Община Враца обяви обществена поръчка за саниране на зала "Вестител"

Община Враца обяви обществена поръчка за саниране на зала "Вестител" Община Враца обяви обществена поръка за изпълнение на строително-монтажни работи чрез внедряване на мерки за енергийна ефективност в зала „Вестител“.
С топлоизолацията на външните стени ще се намали коефициентът на топлопреминаване, както и разходите за топлоенергия, а и ще спрат течовете от покрива. Прогнозната стойност на поръчката е 173 217 лв. без ДДС, като според заданието дейностите трябва да се изпълнят за 4 месеца и да приключат до края на годината. Финансирането е осигурено по проект „Красива България“, мярка „Подобряване на обществената среда в населените места“. Изпълнителят ще бъде определен на база най-икономически изгодно предложение, което не трябва да надвишава прогнозната стойност.
Според заданието участниците в обществената поръчка е нужно през последните три, приключени финансови години, да са реализирали общ оборот в размер на 340 000 лв. без ДДС.
При подаване на офертите, мераклиите трябва да са изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката, през последните 5 години. 
Крайният срок за приемане на документи от участниците в обществената поръчка е 27 април. 
13.04.2020, 11:24 часа
820 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha