Стреляха с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач /видео/

Стреляха с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач /видео/ Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач. Инцидентът е от миналата нощ. За него информира самият управник на селото Милчо Рангелов. По думите му, час преди стрелбата пред дома му, той е бил заплашен с убийство по телефона.
По информация на NOVA вече има задържани. Замесен бил и роднина на магистрат от Търговище. „Искам да благодаря на служителите на МВР за бързите и адекватни действия. Те заловиха за часове хората, които извършиха стрелбата срещу мен“, казва Милчо Рангелов.
Той разказва, че познава извършителите, защото са били от една ловна дружина. Според него причината е, че той става кмет на село Орач. След този момент към него започват да се сипят обиди. Започват да се пускат и снимки на него и семейството му с обидно съдържание.
„Нямал съм пререкания с тях. Пуснах и жалба в прокуратурата, заради снимките в интернет. Заради ситуацията в страната обаче, жалби от този вид не се приемат. Преди стрелбата съм получавал заплаха за убийство от единия от извършителите.
Обадиха ми се по телефона и казаха, че ще дойдат. Сега смятам, че и бащата на задържания ще дойде да ме търси. Казаха, че „ще ми пръснат главата“, обяснява Рангелов.

30.04.2020, 11:18 часа
731 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha