На стадион „Огоста“ в Монтана са готови за подновяването на тренировките

На стадион „Огоста“ в Монтана са готови за подновяването на тренировките 11 съблекални ще бъдат на разположение на футболистите на "Монтана". Те ще бъдат използвани от играчите от петък, когато в страната се подновява тренировъчния процес на отборите от професионалната Първа и Втора лига. Това стана ясно, след като вчера Министерството на младежта и спорта получи одобрение от Министерството на здравеопазването за стартиране от 15 май на План за организиране и провеждане на подготвителен период на професионалните футболисти.
„Подготвяме се усилено за старта на подготовката на отбора. Ще се съобразяваме с всички изисквания и препоръки. Съблекалните ще бъдат почиствани и дезинфектирани и ще могат да бъдат използвани от играчите преди и след тренировка“, заяви кметът на Монтана Златко Живков.
Първоначално заниманията ще бъдат по групи и при спазването на строги противоепидемични мерки. По време на тренировките е препоръчително присъствието на минимален брой представители на треньорския щаб и е забранено присъствието на зрители по трибуните.
12.05.2020, 14:19 часа
894 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha