Автошкола „Дигси“ във Враца спазва всички противоепидемични мерки, пусна и нова услуга /снимки/

Автошкола „Дигси“ във Враца спазва всички противоепидемични мерки, пусна и нова услуга /снимки/ Автошкола „Дигси“ във Враца отново работи при строги мерки за безопасност, научи агенция BulNews. 
В модерната база на учебния център се спазват всички противоепидемични препоръки за сигурността на бъдещите шофьори. Помещението се дезинфекцира редовно, а температурата на всеки курсист се измерва безконтактно на входа.
„Дигси“ организира и провежда шофьорски курсове за всички категории – A, B, C, D, B+E, C+Е, D+E, Tкт, M. В центъра се предлага и обучение за превоз на опасни товари ADR. Благодарение на коректното отношение към клиентите и качественото обучение, което предлагат от автошколата, тя се превърна в доказан лидер и предпочитан партньор сред бъдещите водачи. 
За първи път в помощ на курсантите от други населени места, центърът пусна нова уникална услуга. От „Дигси“ осигуряват безплатен транспорт от Бяла Слатина, Мизия, Кнежа, Оряхово и Козлодуй до учебния център и обратно на тези, които искат да се обучават в тяхната база, но нямат възможност да отидат на място със собствен превоз. Така кандидат-шофьорите ще получат сигурен и удобен достъп до първокласно обучение, което ще им позволи да излязат уверени на пътя. 
Модерната база разполага и с психологическа лаборатория, насочена към клиенти, които искат да получат професионална категория и водачи, желаещи да придобият удостоверение за превоз на пътници и товари. През нея минават и шофьори с отнети контролни точки за различни нарушения. Обстановката в лабораторията е предразполагаща за водачите, за да бъдат спокойни и да не се притесняват по време на изследването.
В момента в учебния център тече записване за нов курс за обучение за категории А, В, С, С+Е и D, като желаещите да се запишат могат да позвънят на телефон 0878232469 или да отидат на място в офиса на автошколата в ж.к. „Дъбника“, бл.34.  
Повече информация можете да откриете на фирмения портал www.digsi.bg.
15.05.2020, 08:45 часа
4229 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha