Отърва се! Подпалвач, драснал клечката на БМВ във врачанските лозя, се измъкна с условна присъда

Отърва се! Подпалвач, драснал клечката на БМВ във врачанските лозя, се измъкна с условна присъда Врачанският районен съд одобри споразумение между прокуратурата и подсъдимия за палеж Ц. Т. Д., научи BulNews.
Обвиняемият се признава за виновен в това, че около 00.30 часа на 23.10.2019 г., във врачанските лозя, местността „Орбита” е запалил лек автомобил марка „БМВ”, модел „330 CI”, с рег.№ ВР 8565 ВТ, собственост на Н.Т.Ц. от Враца.
Колата е била паркирана пред вилата на пострадалия. В подпаленото БМВ са се намирали инструменти, които са били напълно унищожени. Установените вещи са перфоратор, акумулаторен винтоверт, машина за рязане на плочки, гидоре, машина за полиране, нивелир, пистолет за пяна, попнитачка, кабел за настройки ГИ, куфар за инструменти. 
Въз основа на това Районният съд във Враца е осъдил подсъдимия Ц.Т.Д. на една година лишаване от свобода, като отлага изтърпяването на наказанието за срок от 3 години.
Обвиняемият ще заплати и направените по делото разноски в размер на 797.83 лв.
Определението е окончателно, не подлежи на обжалване, има последиците на влязла в сила присъда и подлежи на незабавно изпълнение.
19.05.2020, 08:44 часа
1739 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha