В Иновативно основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Мездра стартира седмица, посветена на 24 май

В Иновативно основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Мездра стартира седмица, посветена на 24 май В условията на извънредна епидемична обстановка Иновативно основно училище (ИОУ) „Св. св. Кирил и Методий“ в Мездра обяви седмица под наслов „Българската писменост - щит на духовността“, посветена на 24 май и на патроните на учебното заведение - светите братя Кирил и Методий. Тематичната програма включва 8 инициативи, в които ще се изявят ученици от начален и основен курс на обучение под ръководството на техни преподаватели. 
Сред предпразничните дистанционни занимания са онлайн практикум в I “a” клас „С буквите любими написах свойто име“ и „Празник на знанието“ в I “б“ клас, съчинения, размисли и стихове на ученици от II „а“ клас на тема „Моето бъдеще започва от ИОУ „Св. св. Кирил и Методий“, спортно-музикален клип „Живея с музика и спорт“, карнавал на литературни герои „От страниците на книгите“ в IV “a” клас и представяне на проекти от III „а“ клас на тема „Славянските първоучители Кирил и Методий“. 
Седмицата на българската писменост и духовност ще завърши със съвместен онлайн урок „Нашето А, Б, В“ на I „б“ клас и на I „а“ клас от Частно основно училище „Св. София“ в столичния квартал „Бояна“ и с рецитал на петокласници и шестокласници на българския всеучилищен химн „Кирил и Методий“ под наслов „Да поемем дъх заедно: Върви, народе възродени!“
18.05.2020, 16:34 часа
855 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha