Само в BulNews! Лоши новини за бруталния изнасилвач от Мездра, който едва не уби Дубайчето /снимки/

Само в BulNews! Лоши новини за бруталния изнасилвач от Мездра, който едва не уби Дубайчето /снимки/ Заподозреният за брутално изнасилване в Мездра Венцислав Йоханов днес е бил приведен в следствения арест във Враца, научи първо агенция BulNews.
С постановление на наблюдаващия прокурор 22-годишният мъж е задържан за 72 часа, след което ще се иска от съда да бъде оставен за постоянно зад решетките.
Припомняме, че вчера Мездра бе ужасена от брутално изнасилване, при което едва не беше убито момиче и само бързата намеса на спешните медици спасиха живота му. Цял ден в неделя полицията работи по тежкия криминален инцидент.

Първо в BulNews! Брутално изнасилване вцепени Мездра, насилникът е арестуван

Днес пострадалото 15-годишно момиче е било освидетелствано от съдебен лекар. Детето все още е в болницата, където лекарите полагат усилия да бъде възстановенo след жестокото престъпление.
По неофициални данни, пострадалата е разказала пред разследващите, че първоначално е била заплашена от Венцислав Йоханов да отиде в апартамента му, където по-късно през нощта е била бита, душена и влачена из стаите от обезумелия мъж, след което брутално я изнасилил.
Момичето е живяло известно време при майка си в Дубай, откъдето идва прякора й Дубайчето. Категорично е доказано, че не е била приятелка на изнасилвача.
По непотвърдена информация в момента заподозреният за тежкото престъпление е с условна присъда за опит за изнасилване, което ще има съществено влияние върху решението на съда.
Междувременно близки на Йоханов започнаха грозна кампания във фейсбук, целяща неговото оневиняване. Според тях, той е бял ангел, който е кацнал на земята за да върши добро, но за тяхно съжаление прокурорите не са вярващи.
25.05.2020, 19:24 часа
27365 3
Коментари

Вуйчо Ваньо

26.05.2020, 11:28 часа
Ако предишната му присъда за опит за изнасилване не беше условна,а ефективна, вероятно нямаше да се стигне до това зверство

До гняв

26.05.2020, 11:23 часа
Кой точно съд да отсъди справедливо? Мездренския или Врачанския? Ако не наплашат детето да оттегли показанията на трета инстанция може и да стане нещо

гняв

26.05.2020, 08:46 часа
Дано този път съдът да отсъди справедливо и този да получи присъда равносилна на това което е причинил.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha