Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца отново отваря врати

Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца отново отваря врати Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца възобновява дейността си от 30 май, събота, съобщи координаторът на фондация "Искам бебе" за Северозападна България Здравка Гергова.
"Първите прегледи, които ще се случат след извънредното положение, ще бъдат в събота на 30 май. От 10 часа ще приема д-р Явор Малинов. Следващите седмици вече ще обявяваме, съответно дали ще бъдат през седмицата, дали събота и неделя, според това, как са свободни лекарите и вече от там нататък ще записваме часове за пациенти, като молбата ми е да погледнат в страницата на "Искам бебе" в Северозападна България - кабинет по репродуктивно здраве Враца и да видят координатите, които съм оставила, така че да могат да се запишат. Молбата ми е към пациентите, всички да са екипирани с маски, да спазват необходимата дистанция. Там ще има дезинфектанти и всичко необходимо, за да предпазим лекарите и самите себе си", каза тя. 
Над 100 двойки са посетили кабинета от неговото откриване през октомври до обявяването на извънредното положение през март. Прегледи и консултации в него провеждат специалисти от София и Плевен.
 
26.05.2020, 13:59 часа
854 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha