"Кариана" /Ерден/ договори 8 контроли и лагер в Банско

"Кариана" /Ерден/ договори 8 контроли и лагер в Банско На 1 юни футболистите на „Кариана“ се събират на базата си в Ерден, за да направят задължителните тестове за Сovid-19. Клубът договори 8 контроли за сезона. 
На 24 юни е първата контрола срещу „Дреновец“ на стадиона в Ерден. Три дни по-късно е мачът с „Миньор“ /Перник/. На 1 юли „Кариана“ гостува в София на „Септември“ и продължава за Банско, където ще остане на лагер до 10 юли.
Там са уредени три мача – на 4 юли със „Струмска слава“ /Радомир/, на 8 юли с „Хебър“ /Пазарджи/ и на 10 юли с „Беласица“ /Петрич/. На 15 и 18 юли момчетата на треньора Веселин Великов гостуват на „Литекс“ /Ловеч/ и „Спортист“ /Своге/.
"С директора Джамбазки направихме програмата и сме изключително доволни, че намерихме 8 контроли с добри съперници", коментира Великов. 
До началото на новото първенство във Втори лига „Кариана“ ще има на разположение близо 50 дни за подготовка, уточни Веселин Великов.
"За това почнахме по-рано подготовката, не сме се събирали 2 месеца и половина. Дано момчетата са спазвали програмата, които сме им давали", заяви той.
Същевременно се работи и по селекцията на Кариана.
"Ще гледаме по някакъв начин отбора да се надгради. Ще привлечем, както млади, така и опитни футболисти с опит в "А" и "Б' футболни групи. Мисля, че ще направим по-успешен отбор от миналата година", добави Веселин Великов
29.05.2020, 14:06 часа
929 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha