Трагичен инцидент! 50-годишен мъж издъхна във врачанската болница, след като бе прегазен от влак в Мездра

Трагичен инцидент! 50-годишен мъж издъхна във врачанската болница, след като бе прегазен от влак в Мездра Влак е прегазил в събота 50-годишен мъж на гарата в Мездра, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.
Вчера, минути преди 18 часа, в районното управление на Мездра постъпил сигнал, че влак с направление Горна Оряховица – София е блъснал 50-годишния М. Г. от Нови Искър. Обадилият се заявил, че мъжът е бил легнал между дясна релса и трети перон на гарата в железничарския град.
След подаденото съобщение на мястото пристигнали екипи от медици и полицаи. Униформените снели обяснения от лицата, които били свидетели на случилото се. 50-годишният е прегледан на място и транспортиран до спешното във Враца, където е настанен с хидорадичен шок, фрактура на левия крак и таза и с опасност за живота. Малко по-късно мъжът е преместен в реанимация, където в 23.30 часа е починал.
Двамата машинисти на влака са изпробвани за алкохол, като пробите им са отрицателни.
В районното управление на Мездра е образувано досъдебно производство за извършено престъпление, а за случая е уведомен дежурен прокурор.

*Снимката е илюстративна
31.05.2020, 09:41 часа
6943 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha