Ексклузивно в BulNews! Разкриха въоръжения грабеж в „Изипей“ във Враца, извършителите са арестувани /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Разкриха въоръжения грабеж в „Изипей“ във Враца, извършителите са арестувани /снимки/ Врачанската полиция е разкрила извършителите на въоръжения грабеж в обект на „Изипей“ в ж.к. „Дъбника“, научи ексклузивно агенция BulNews.
След денонощен къртовски труд разследващите са стигнали до двамата мъже, които нападнаха с нож в началото на февруари касиерките, взеха около 4 000 лв. и избягаха.

Ексклузивно в BulNews! Въоръжен обир във Враца, издирват двама мъже /снимки/

По неофициална информация бандитите са местни цигани на 16 и 19 г. Още в първите дни ченгетата надушили следите им, но тъй като по-големият успял да избяга в Италия, те търпеливо изчакали да се върне в страната и веднага ги арестували.
И двамата заподозрени са направили пълни самопризнания, като вече са извършени и следствени експерименти, които да докажат тяхната съпричастност към престъплението.
В момента всички свободни служители на районното управление претърсват район във врачанското поле, където е изхвърлен ножът от нападението. На мястото е по-възрастният циганин, който е влязал с него в обекта, негов адвокат и поемни лица. На терен работи и човек с металдетектор, който се опитва да открие оръжието, захвърлено на мястото веднага след грабежа.
На този етап двамата извършители са задържани за 24 часа, като вероятно утре мярката ще бъде удължена с прокурорско постановление.
През следващите дни се очаква МВР официално да потвърди успешното приключване на този случай.
05.06.2020, 20:01 часа
9931 1
Коментари

Hitler

06.06.2020, 09:41 часа
Те първа ни предстоят проблемите с тия мангали, рано или късно проблема ще ескалира.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha