Извънредно! Млад шофьор блъсна на пешеходна пътека във Враца малката дъщеря на Гицата /снимки/

Извънредно! Млад шофьор блъсна на пешеходна пътека във Враца малката дъщеря на Гицата /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути на ул. „Екзарх Йосиф“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Млад шофьор с лек автомобил „Пежо“ 307 е блъснал на пешеходна пътека при „Ахат“ малката дъщеря на известния ресторантьор Ангел Бешков, популярен като Гицата.
Момичето е отивало към ресторант „Нашенци“, когато е било пометено от неопитния младеж.
След удара малката дъщеря на Гицата е влачена поне десетина метра, преди да успее да спре колата. От силния сблъсък предното стъкло на френското возило е счупено, а бронята е на асфалта.
Очевидци на инцидента подали сигнал на тел 112 и на мястото пристигнали патрулка на полицията и линейка. Пострадалото дете е вдигнато в съзнание и е транспортирано към болницата за допълнителни изследвания. По неофициална информация то се е отървало само с охлузвания по краката и ръцете, но тепърва ще се установява състоянието на главата.
Временно лентата за движение в посока от Пожарната към Автогарата е затруднено, тъй като патрулката и лекият автомобил, блъснал момичето, са все още на пътя.
06.06.2020, 22:37 часа
21451 1
Коментари

ГЕОРГИ

07.06.2020, 20:57 часа
Дeпутaтитe и Прaвитeлcтвoтo дa cи избирaт eднo oт двeтe:Или пoлицaй дo вcякa eднa пeшeхoднa пътeкa тип"ЗEБРA" или вcички пътeки oт тoзи тип дa бъдaт пoвдигнaти!Шoфьoритe нe мoгaт дa ce caмoкoнтрoлирaт!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha