В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през май /статистика/

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през май /статистика/ Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които става ясно каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, март и април, а традицията ще продължи и за май. 
Прави впечатление, че напрежението около извънредното положение изчезна, а с това спадна и интересът на хората към новините, свързани с него. Въпреки това сайтовете продължават да се радват на сериозна аудитория и остават предпочитан източник на информация за събитията от деня.
И през май се запазва тенденцията BulNews да води убедително в класацията с резултат, който на този етап е непостижим за колегите от Видин, Враца и Монтана.
От данните личи, че стабилно на втората позиция, но с огромна разлика след лидера, остава електронният портал на фалиралия всекидневник „Конкурент“. През месеца обаче бяха установени опити за манипулиране на броя на посещенията, така че читателите трябва да имат едно наум за посочените в класацията цифри.
Третата позиция уверено държи врачанският „Зов“, но изненадващо на четвърто място излиза сайтът на Мездра. Пети отиват хората на Иво Йорданов, а след тях остават амбициозните журналисти от Козлодуй. 
За съжаление останалите колеги от тази част на страната имат твърде ниски резултати през април и броячите не успяват да регистрират данни.
Вярваме, че сухите цифри ще помогнат на бизнесмените, които имат намерение да инвестират в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да направят своя информиран избор.
Ето и класацията за май:

1. bulnews.bg……………….….…..….......1 529 928
2. konkurent.bg…………………………….........256 832
3. zovnews.com……………………………...........86 881
4. medianews.bg………….………….……..........82 382
5. vratzadnes.com…………………………….......64 013
6. kozloduy-bg.info………………………….........30 970
10.06.2020, 09:57 часа
1892 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha