От последните минути! Катастрофа между 2 ТИР-а затвори пътя към София през дефилето /снимки/

От последните минути! Катастрофа между 2 ТИР-а затвори пътя към София през дефилето /снимки/ Тежка катастрофа между 2 ТИР-а затвори пътя към София през Искърското дефиле, научи първо агенция BulNews.
Инцидентът е станал тази нощ между Елисейна и Оселна.
Полски ТИР, управляван от украинец и пълен с гръцки нектарини, се удря в друг камион. Той е пътувал от София към Дунав мост 2.
По неофициална информация виновникът за инцидента е загубил контрол над ТИР-а, след като спукал гума. Така успял да се удари колегата си, който за разлика от него е само ожулен. След това единият камион се е обърнал вляво по посока на движението си, докато другият е останал в своята лента.
На този етап лисва информация дали има пострадали хора.
На мястото работи екип на пътна помощ и Областното пътно управление.
Заради тежкия пътен инцидент пътят през дефилето е затворен, тъй като започва спасителна акция по премахването на обърнатия ТИР.
По тази причина вече са се образували километрични опашки, без да е ясно кога хората ще могат да продължат своето пътуване.
Катастрофата принуди полицията временно да разреши обиколният маршрутът към София през Ребърково да бъде използван и от камиони до 10 тона.

Снимки: Борис Кръстев
19.06.2020, 08:13 часа
4830 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha