Кола с мъртъв мъж, изчезнал преди 8 месеца, изплува от язовир край Плевен

Кола с мъртъв мъж, изчезнал преди 8 месеца, изплува от язовир край Плевен Мъж, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8 месеца, е намерен мъртъв в колата си в язовир в землището на плевенското село Бохот. 
Сигналът за изплувала част от купе е получен в плевенската полиция в 7.50 часа в четвъртък. Екипи на пожарната и полицията извадили от водата "Сузуки Игнис", а проверката показала, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване от ГДНП-София, с мярка "конфискация".
В колата е открито тялото на 62-годишен плевенчанин, обявен за издирване от ГДНП-София, с мярка "установяване на адрес". Няма данни за насилие по трупа, според първоначния оглед на криминалистите. Причината за смъртта ще стане ясна след аутопсията и заключението на съдебните медици.
Проверка в сайта на плевенската полицейска дирекция за издирвани хора показа, че търсеният е Цветан Христов, който е в неизвестност от 2.50 часа на 25 октомври 2019 г. По информация на близки около 19.30 часа на 24 октомври м. г. той заминал с личния си автомобил "Сузуки" за тържество в къща в село Радишево. Напуснал малко преди 3 часа, но не се прибрал в дома си в Плевен. Делото за изчезналите мъж и кола е образувано на 5 ноември 2019 г., уточни плевенската полиция.
19.06.2020, 14:09 часа
1693 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha