Тъжен край! Почина мъжът, паднал от мотофреза във Врачанско, стана ясна и причината за инцидента

Тъжен край! Почина мъжът, паднал от мотофреза във Врачанско, стана ясна и причината за инцидента Мъжът, паднал от мотофреза във Врачанско, не успя да се пребори за живота си, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Нелеп инцидент! Мъж бере душа във врачанската болница след падане от мотофреза

Случилото се е от 18 юни. Тогава, в 16.20 часа, в районното управление на Мездра постъпил сигнал от кметския наместник на Старо село. Той заявил, че на пътя от селото в посока Роман има паднал човек от мотофреза, който се нуждае от линейка.
На място веднага били изпратени спешна кола и униформени служители.
Там те открили 54-годишния Б. Д. от Старо село. Медиците прегледали мъжа и установили, че той е контактен, след което го транспортирали до спешното отделение във Враца. Там той е прегледан и настанен в реанимацията на врачанската многопрофилна болница с опасност за живота.
Вчера, в 10 часа, в управлението на железничарския град било получено съобщение, че падналият мъж не е могъл да се пребори за живота си и е починал.
След проведени оперативно-издирвателни мероприятия, процесуално-следствени действия и разпити на свидетели е установено, че спирачките на машината са отказали, при което възрастният мъж не успял да овладее фрезата и паднал на пътя, вследствие на което е получил черепно-мозъчна травма.
В районното управление на Мездра е образувано досъдебно производство.
 
20.06.2020, 09:24 часа
6201 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha