Ясни са призьорите в спортните турнири на АЕЦ „Козлодуй“ за Деня на енергетика

Ясни са призьорите в спортните турнири на АЕЦ „Козлодуй“ за Деня на енергетика Free mobile триумфира във футболния турнир, организиран от АЕЦ „Козлодуй“ по случай Деня на енергетика.
6 тима, разделени в 2 групи, мериха сили в надпреварата. Във финала Free mobile се наложи с дузпи над Мониторинг, след като редовното време завърши при 2:2. Трети е тимът община Козлодуй.
В мача за титлата на турнира по плажен волейбол за мъже Младен Младенов и Стефан Торбов победиха Антон Стаменов и Милен Илиев с 2:0 гейма. В спора за третото място Христо Трифонов и Иван Пърлев сразиха Тихомир Ангелов и Владимир Иванов със същия резултат.
Призьорите бяха наградени от спортния организатор в атомната електроцентрала Христо Трифонов.
19 плувци мериха сили в различните възрастови групи. При жените и мъжете най-бързи в басейна бяха Мириона Моева-Ковачева и Александър Савчев, а при ветераните от двата пола - Павлина Иванова и Стефан Тодоров.
В турнира по табла най-добре се представиха Маргарита Панчева и Владислав Късовски.
В офроуд надпреварата, с която през уикенда бе сложен финал на спортните състезания за Деня на енергетика, се включиха 15 мъже и 6 жени от Бяла Слатина, Червен бряг, Видин, Самоков и Ботевград. Завидни умения по насечения терен демонстрираха победители - Тодор Тодоров и Йоан Енчев със „Сузуки Витара”, и Стефания Стефанова при дамите.
23.06.2020, 16:18 часа
1339 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha