"Монтана" победи с 2:1 "Септември" в София

"Монтана" победи с 2:1 "Септември" в София "Монтана" победи с 2:1 като гост "Септември" (София) в контролна среща играна на стадиона в столичния квартал „Драгалевци“.
В основата и на двата гола бе опитният Сергей Георгиев. Още в 6-та мин. след негов извеждащ пас се разписа Николай Минков. Серго асистира и на Атанас Илиев, който удвои в 67-та мин. Четири минути преди края на мача домакините намалиха. Заради различни здравословни проблеми Тони Тасев, Росен Кръстев и Румен Георгиев-Джако пропуснаха проверката.
Контролата с отбора на "Септември", който също като "Монтана" се готви за бараж, бе четвърта от лятната предсезонна подготовка за водения от треньорите Венци Иванов и Светлан Кондев северозападен тим. Равносметката от предишните три е две победи - с 5:0 над "Беласица" (Петрич) и с 2:0 над "Миньор" (Перник) и загуба с 1:0 от ЦСКА 1948.
На тръгване от лагера в Банско, на 4 юли, монтанци ще премерят сили и с "Хебър" (Пазарджик).
Вечерта след мача част от отбора на "Монтана" поля победата с много бира и музика на живо в механа "Обецанова къща" в Банско.
За "Монтана" играха: Марин Орлинов, Владимир Айтов (56-Валери Христов), Иван Михов-кап., Преслав Петров (72-Ваньо Илиев), Стефан Цонков (72-Преслав М. Петров), Димитър Илиев (46-Йордан Йорданов), Сергей Георгиев, Борислав Балджийски (56-Стефан Каменов), Атанас Илиев, Николай Цветков, Николай Минков (46-Ивелин Илиев).
28.06.2020, 16:05 часа
830 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha