Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/ Тежка катастрофа затвори главния път Е-79 между Враца и Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал на острия завой между Враца и село Краводер. Ударът е между лек автомобил „Пежо“ и мотор с кюстендилска регистрация.
Трима мотористи са пътували от Монтана към Враца, когато единият се е ударил в спрялата в отбивка кола. След сблъсъка мотористът е паднал на 20 метра от „Пежо“-то, а моторът се е спрял на около още 50 метра.
При жестокия удар е пострадал 26-годишният водач на мотора. Младежът е получил тежка черепно-мозъчна травма. На местопроизшествието е пристигнал екип на Спешна помощ, който транспортирал моториста във врачанската болница, където се борят за живота му.
Шофьорът на лекия автомобил е бил в колата по време на катастрофата. Той разказа, че е чакал свой познат, когато чул силния звук от жестокия сблъсък и видял как младото момче буквално изхвърча от двуколесното возило. На пътя още се търкаля каската на моториста, която е цялата в кръв, както и асфалтът около нея.
Маршрутът от Враца към Дунав мост 2 е затворен, като трафикът е пренасочен на разклона за Вършец.
Вече са се образували колони от ТИР-ове и леки автомобили, които изчакват на място. Международният път ще остане затворен поне още два часа.
На мястото има екипи на полицията, очаква се да пристигнат и дознатели, който тепърва ще работят по изясняването на тежкия инцидент.
28.06.2020, 20:26 часа
22234 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha