Полицейска операция в Монтана във връзка с Деня за пътна безопасност

Полицейска операция в Монтана във връзка с Деня за пътна безопасност На бул. „Трети март” в гр. Монтана бе проведена полицейска операция от служителите на „Пътна полиция” при областна дирекция на МВР в Монтана. Два полицейски екипа раздаваха листовки на водачите на МПС във връзка с Деня за пътна безопасност.
Меропрятието е съвместна инициатива на сектор „Пътна полиция” и Областна администрация Монтана по повод обявен от правителството днешен ден за Ден на безопасността на движението по пътищата.
При полицейската акция водачите получаваха листовки със съвети за пътна безопасност, изтогвени от Областната администрация, но установените нарушители получаваха и санкции.
Целта на проведената операция е с превантивен характер, напомняща на водачите да спазват правилата за движение, защото на пътя животът е с предимство.
От началото на годината до 29 юни на територията на областната дирекция на МВР Монтана са настъпили 186 катастрофи с материални щети и 43 тежки пътно-транспортни произшествия, с 8 загинали и 43 ранени граждани.
30.06.2020, 10:39 часа
832 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha