ОИЦ-Враца стартира обиколка в областта

ОИЦ-Враца стартира обиколка в областта На 29 юни Областен Информационен Център – Враца стартира информационната си кампания с изнесена приемна в общинитеМизия и Оряхово. Това е първата обиколка за 2020 година. На щанда екипът предоставяше на всеки рекламни материали и брошури с информация за актуалните възможности за европейски финансирания. Кампанията ще продължи във всички общини на област Враца. На 1 юли изнесената приемна ще бъде разположена в Зверино пред кметството от 10.30 часа, а от 13 часа пред община Роман. На 2 юли изнесената приемна ще бъде разположена в Бяла Слатина.
Желаещите да посетят изнесения щанд, ще получат брошури изготвени от ОИЦ – Враца с актуалните процедури и предстоящите възможности до края на 2020 г. По ОП „Морско дело и рибарство“ с процедурите 1.1 „Диверсификация и нови форми на доход“, Мярка 2.2 Продуктивни инвестиции в аквакултурите – сектор „Големи проекти“, 2.3  Насърчаване на нови производители на аквакултури, развиващи устойчиви аквакултури и други.
На щанда може да получите и информация за мерки свързани с  преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и друга информация свързана с Кохезионната политика и Оперативните програми.
30.06.2020, 13:42 часа
761 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha