Необяснима жестокост! Цигани пребиват коне на варварско състезание във Вършец /видео/

Необяснима жестокост! Цигани пребиват коне на варварско състезание във Вършец /видео/ Цигани тормозят и бият коне на варварско състезание във Вършец, научи агенция BulNews.
На 29 юни е публикуван клип в социалните мрежи, който показва как във вършечкия кв. „Изток” двама са впрегнали два коня към дървени каруци, като единият тегли в противоположна посока на другия. Същевременно животните са удряни с метална верига и дърпани за поводите с цел единият от тях да осъществи надмощие над другия.
Служители на реда са посетили мястото, за да открият извършителите на насилието над животните. В хода на издирването е намерен авторът на видеоклипа – 24-годишен жител на кв. „Изток”, както и двамата изверги, извършили деянието. Оказало се, че те са на 27 г. и 29 г. - жители на същия квартал.
На местопроизшествието е направен оглед, разпитани са свидетели и е образувано досъдебно производство. Двамата са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. Работа по случая продължава районното управление във Вършец.


 
01.07.2020, 11:19 часа
6236 1
Коментари

Сапуни

01.07.2020, 18:36 часа
Мама ви деба гнусни мангали дано умрете боклуци мръсни.Смърт за вас паразити долни.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha