Проверки на НАП, ДАНС и ГДБОП по Черноморието

Проверки на НАП, ДАНС и ГДБОП по Черноморието Съвместни проверки на НАП, ДАНС и ГДБОП стартират от днес по Черноморието. Контролните действия целят да гарантират проходите в хазната от туризъм. След проведен инструктаж инспекциите по Южното Черноморие вече започнаха, предаде БНР.
В акциите по Южното Черноморие участват както служители от Бургас, така и командировани техни колеги от страната. Контролната кампания на Националната агенция по приходите е насочена към спазване на данъчното и осигурителното законодателство, поясни говорителят на ведомството в Бургас Христо Узунов.
Във фокуса на вниманието ще са хотели, ресторанти, временни туристически обекти: "Ще има много патрулни двойки, ще има открити наблюдения на различни търговски обекти и разбира се, действия на принципа на "тайният клиент".
Не търсим напрежение. Очакваме доброволно спазване на данъчното и осигурителното законодателство". Ще се проверяват обороти, данъци, касови бележки, фискални апарати, трудови договори на сезонни работници, казаха още от НАП. Проверките са съвместни с ДАНС и ГДОБП.
01.07.2020, 15:38 часа
320 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha