Всички гледат, само ние виждаме и реагираме! „СИТИ СОТ“ въведе в експлоатация модерна система за видеонаблюдение

Всички гледат, само ние виждаме и реагираме! „СИТИ СОТ“ въведе в експлоатация модерна система за видеонаблюдение Най-голямата охранителна фирма в Северозападна България – „СИТИ СОТ“, въведе в експлоатация нова авангардна система за видеонаблюдение, научи агенция BulNews.
За максималната сигурност и спокойствие на своите клиенти от врачанското дружество преоборудваха своя моноторинг център и сега той е на световно ниво.
„СИТИ СОТ“ инвестира и въведе в експлоатация професионална платформа за мониторинг и запис, която е многокомпонентно решение за сигурност с изцяло разработен софтуер на база нуждите и изискванията на клиентите.
Платформата дава възможност за видеомониторинг в реално време, дублиране на видео или изображение при алармиращо събитие, мениджмънт на системи, различни алармени алгоритми, мониторинг на състоянието на крайните устройства, с което се следи за техническата им изправност.
Платформата разполага с интелигентни функции като:
* Аудио детекция
* Липсващи/изоставени обекти
* Навлизане в зона
* Промяна на изгледа
* Детекция на лице
* Пресичане на линия
* Броене на хора.
Услугата „Видеонаблюдение“, която е предоставяна от „СИТИ СОТ“, утвърждава фирмата като лидер в тази част на страната при охраната на обекти чрез системи за отдалечен видеоконтрол.
02.07.2020, 09:10 часа
2855 0