Наградиха полицаи от Враца по случай празника на МВР /снимка/

Наградиха полицаи от Враца по случай празника на МВР /снимка/ Министърът  на вътрешните работи Младен Маринов награди с „Почетен знак“ на МВР-ІІ степен  директора на областната дирекция на МВР-Враца старши комисар Янко Янколов. Наградата е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения. 
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов награди с „Колективна парична награда“ два екипа /19 служителя/криминалисти от районното управление на Враца и областната дирекция на МВР-Враца. Наградите са за постигнати високи резултати  в служебната дейност и конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения. 
Директорът на областната дирекция на МВР-Враца старши комисар Янко Янколов награди с „Писмена похвала“ общо 89 служителя от всички районни управления в областта. Наградите са за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.
Двама служители са наградени с „Обявяване на благодарност“. Наградите са от административния секретар на МВР Бойко Славчев. 
Наградени са и служители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - Враца по повод празника на МВР.
За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР, с „Почетен знак“ на МВР – III степен е награден младши експерт Людмил Гешев – началник на дежурна смяна в група „Пожарогасителна и спасителна дейност“ на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Враца към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Враца. Наградата е от министъра на вътрешните работи.
За съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи и във връзка с професионалния празник на МВР, с отличие „Писмена похвала“ са наградени 11 служители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - Враца. Наградите са от комисар Кирил Василев - ВПД директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението".
 
03.07.2020, 11:49 часа
3181 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha