Кръв на пътя! Колоездач се заби челно в кола в Монтанско, състоянието му е тежко

Кръв на пътя! Колоездач се заби челно в кола в Монтанско, състоянието му е тежко Стартът на днешното състезание по шосейно колоездене „Комски часовник“ бе отложен поради настъпил тежък инцидент, съобщиха от Община Берковица.
Инцидентът е станал около един час преди да бъде обявено началото на състезанието, а причината за него е самоинициатива на участник, който без да уведоми никого се изкачил с автомобила си до хижа „КОМ“- нова, след което е предприел екстремно спускане към старта на състезанието, който бе определен при стадион „Мрамор“.
Колоездачът паркирал автомобила си пред хижата и се отправил в посока Берковица, при което на първия завой, вследствие на високата скорост, той загубил контрол над велосипеда и се блъснал в насрещно движещ се автомобил.
В момента на инцидента патрулните автомобили на полицията са били на старта и са тръгвали в посока хижата, за да спрат движението по маршрута на състезанието. За съжаление велосипедистът не е изчакал движението да бъде спряно и на собствена отговорност е предприел спускането.
До момента състоянието на мъжа е тежко, информираха допълнително от Община Берковица.
04.07.2020, 16:42 часа
4499 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha