Избран за шеф на Обредни дейности в Берковица се отказа от поста

Избран за шеф на Обредни дейности в Берковица се отказа от поста Избраният за шеф на „Обредни дейности – Берковица“ ЕООД инж. Иван Димитров Янакиев не желае да сключи предложения му договор за управление на дружеството. За това свое решение той е информирал местния парламент с писмено заявление.
С Решение №285 от Протокол № 12 от 29.05.2020 г. на Общински съвет – Берковица, инж. Янакиев е избран за управител на „Обредни дейности”, след проведен конкурс.
С цел осигуряване търговското управление на дружеството и на ежедневната му работа, е внесено предложение за прокурист да бъде определен инж. Иво Георгиев Димитров – управител на ОМ „Комунални дейности“.
В тази връзка, сенаторите задължават, упълномощават и възлагат на управителя на  „Обредни дейности – Берковица“ ЕООД инж. Иван Димитров Янакиев, да подпише одобрения договор за прокура, да изготви и подпише нотариално заверено пълномощно за упълномощаване на избрания прокурист по чл.21 от Търговския закон и да впише промените в Търговския регистър.
06.07.2020, 09:49 часа
1249 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha