От последните минути! Тежка катастрофа между „Форд“ и „Субару“ край Враца, линейки карат пострадалите към болницата /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа между „Форд“ и „Субару“ край Враца, линейки карат пострадалите към болницата /снимки/ Тежка катастрофа е станала край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е близо до село Горно Пещене. Ударът е между „Субару Форестър“ с врачанска регистрация и плевенски „Форд“.
В японското возило са пътували двама млади мъже, които отивали към село Тишевица. По техни думи до сблъсъка се стигнало, след като били засечени от ТИР и за да не катастрофират с него, се ударили челно в пътуващата към Враца баничарка. Зад волана на „Форд“-а е бил около 35-годишен мъж от Червен бряг.
На мястото са пристигнали две линейки, които транспортирали пострадалите – пътника от „Субару“-то и водача на „Форд“-а във врачанската болница. На този етап се знае, че са се разминали с леки травми и няма опасност за живота им.
Водачът на японската кола е ром от село Тишевица и няма шофьорска книжка, а на местопроизшествието са пристигнали негови познати.
На мястото има екип на полицията, който работи по изясняването на случая. Служителите на реда са тествали и двамата шофьора за употреба на алкохол, като пробите им са отрицателни.
Вече разрешиха едната кола да бъде преместена, за да може да се минава по пътя, но пътуващите да бъдат внимателни, тъй като едната лента продължава да е заета от смачкания „Форд“ и полицейския автомобил.


 
06.07.2020, 13:05 часа
11227 3
Коментари

Mima

06.07.2020, 17:44 часа
Откога покрай Горно Пещене минават тирове?И то така минават,че засичат всеки ром без книжка?!?Полицията--вършете си работата!Системно из селата се управляват МПС без необходимия документ СУМПС,с алкохол,надрусани,агресивни.Правилата са за всички!!!

ДокоДоко

06.07.2020, 14:13 часа
Не възможно циганин без шофьорска книжка.И от колко години си джитка така мангала!Само на територията на България може да има такива изпълнения!

Киро

06.07.2020, 13:56 часа
Не може да бъде,за първи път линейките не летят.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha