Моята вагина е свръхестествена!

Моята вагина е свръхестествена! Толкова съм зазeмена за реалното, че понякога се чудя как така изневиделица започва да ме дърпа към фантастичното. Минат се не минат два-три Хелоуина и току-виж си отгледам едно фантасмагорично вълнение от мисълта за наличието на призраци, вещици, върколаци и шейпшифтъри*.
И, ей така, вечният спор за съществуването на ангелите и демоните се превръща в удобство, с което започвам да разглеждам живота от доста изгодната позиция на притежател на магически способности. И тук няма да сипя благодарствени слова към Хари Потър, нито към клана Кълън**.
А ще благодаря на вагината ми, която по време на секс без проблем се материализира в шейпшифтър.

Стопанка съм на средностатистическа вагина,
но само и единствено що се отнася до женски пропорции. Всичко останало й е свръхестествено.
Обичайната вагина е дълга около 10 сантиметра и е 2 сантиметра и половина в диаметър, когато не е възбудена. Когато господата обаче натиснат правилните й интимни бутончета, женската благоуханна делта порасва с 5 сантиметра, а отворът на влагалището набъбва, за да окуражи оргазма на мъжа. «Антрето» на вагината е най-щедро за всички участници в секса. И това е може би един от малкото пъти, в които размерът наистина няма значение.

Няма значение и как изглежда нейната „веранда” - вулвата.
Защото тя не е кандидат на конкурс за красота. Тя е свръхестествена и може да придобива какъвто си иска изглед. При една жена външните срамни устни може да са бухнали от кеф, досущ като прасковен пудинг, при друга да са изящно къдрави като брюкселска дантела, при трета може да са елегантни и грациозни като орхидея. Едно е сигурно - вулвата е магична независимо от визията.

Вагината е надарена с нечовешка гъвкавост
Дори индийски инструктор по йога не може да достигне еластичността й, та ако ще да застане в поза лилиум.
Вагината е свръхестествена, защото от нея се леят ангелогласни звуци, които някои господа нелепо определят като „пръцкане”.
Вагината е свръхестествена, защото носи добруване на всички, които се прехласват пред божествеността й.

* шейпшифтър – същество, което променя формата си, превръщайки се в нещо различно от истинската си природа. Мистик от поредицата „Х-Мен” е шейпшифтър.
** кланът Кълън - вампири от поредицата "Здрач"
11.07.2020, 10:00 часа
1695 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha