Супермодел засенчи вратаря на "Айнтрахт" на гръцки остров с изумителното си тяло /снимки/

Супермодел засенчи вратаря на "Айнтрахт" на гръцки остров с изумителното си тяло /снимки/ Изабел Гуларт се възползва максимално от облекчените ограничения след карантината заради пандемията от коронавирус, докато се наслаждаваше на слънчевите лъчи на плажа на о.Миконос. Супермоделът беше в компанията на годеника си Кевин Трап.
Бразилката изглеждаше зашеметяващо в скандален черен бански, който не оставяше почти нищо на въображението, докато споделяше целувки и прегръдки с вратаря на "Айнтрахт" /Франкфурт/ и германския национален отбор.
35-годишният бивш ангел на „Victoria`s Secret” нямаше как да остане незабелязан, заради изумителното си тяло, с което събра погледите на гръцкия остров.
Изабел се наслаждава на ваканцията си в Гърция с Кевин, с когото се сгоди през 2018 г., след като отпразнува 30-ия му рожден ден. Моделът обяви годежа си в Инстаграм след тригодишен романс, като написа: „Скоро ще бъде госпожа Трап. Когато срещнеш този, който променя живота ти във всеки смисъл, тогава си сигурен, че той е правилният!”
09.08.2020, 09:00 часа
1050 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha