Хроники от Северозапада! Мъж е със счупена ръка след скандал във Врачанско

Хроники от Северозапада! Мъж е със счупена ръка след скандал във Врачанско 60-годишен мъж пострада сериозно след лют скандал във Врачанско, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Вчера, около 17 часа, в районното управление на Козлодуй постъпил сигнал от жителка на село Рогозен. Обадила се Р. К., която заявила, че е възникнал скандал между нейния брат - 22-годишният М. М., и П. К. на 60 години, и двамата местни жители. По време на словесната атака братът на сигнализиралата жена избутал по-възрастния мъж, при което той паднал на земята.
Минути след подаденото съобщение на мястото пристигнал екип от спешни медици. 60-годишният заявил пред тях, че има болки в ръката и ще посети филиала за спешна помощ в Бяла Слатина за снимка, въпреки че нямал видими следи от контузи и фрактури.
Около 21 часа снощи П. К. се обадил по телефона и заявил, че се намира в Спешното във Враца, като е установено, че е със счупена дясна ръка. 
Случаят е незабавно докладван на дежурен прокурор в районното управление на Козлодуй. По негови указания 60-годишното лице трябва да предостави в полицията на атомния град  издадените му медицински документи, след като му е била оказана спешна медицинска помощ.
Работата по случая продължава.
 
*Снимката е илюстративна
30.07.2020, 09:59 часа
3021 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha