"Ботев" /Враца/ среща днес "Кариана" /Ерден/ в контрола

"Ботев" /Враца/ среща днес "Кариана" /Ерден/ в контрола Седмица преди началото на новото първенство по футбол "Ботев" посреща днес в контрола  "Кариана" /Ерден/ във Враца.
Заради мерките за неразпространение на корановирус публика на стадион "Христо Ботев" няма да бъде допускана, съобщиха от лагера на врачани.
Това е първата проверка на селекцията на Тони Здравков преди дебюта в новата кампания, който е на 8 август у дома срещу шампиона "Лудогорец".
Вероятно след изиграването на проверката ще има нови играчи, които ще подпишат договор с врачани. Добрата новина е, че тимът запазва основните си футболисти с намерението да надгражда с попълненията, а не да гради изцяло нов състав.
31.07.2020, 10:25 часа
1267 2
Коментари

Ботев оле,оле

31.07.2020, 18:40 часа
Ботев Враца- Кариана Ерден- 1:1 С този резултат, не може да си платите само осветлението, щом не може да биете отбор от втора лига и то средняк. Срам и позор

Ботев Враца

31.07.2020, 10:45 часа
Зорлем една контрола с Кариана уредиха лелее, а започва сезона, до сега такова чудо не е било. Винаги Ботев са имали поне по 4-5 контроли. Ама да видим какво ще излезе от това несериозно отношение.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha