Трима затворника спасиха живота на пазач със сърдечен удар в Джорджия

Трима затворника спасиха живота на пазач със сърдечен удар в Джорджия Трима затворника в затвор в Джорджия спасиха живота на охранител, претърпял сърдечен удар. Малко преди да се срине на земята полицаят е успял да отключи килиите им, съобщи „Дейли Мейл”.
Помощник-шерифът на затвора Уорън Хобс изпаднал в безсъзнание и си ударил главата близо до килията, в която излежавали присъдата си Митчъл Смолс, арестуван за побой и престъпления, свързани с търговия с наркотици. Смолс се оказал единственият, който забелязал случилото се и започнал да удря силно по вратата, за да събуди останалите затворници.
Хобс дошъл за кратко в съзнание и успял да отвори вратата на една от килиите, в която били Тери Лавлес и Уолтър Уайтхед – задържани също за търговия с наркотици. Те изскочили и се притекли на помощ на охранителя. Единият от затворниците се свързал по радиостанцията с останалите служители на затвора, за да повикат помощ.
Благодарение на своевременната намеса на тримата престъпници Хобс оживял, а офисът на шерифа изказал на мъжете специална благодарност за помощта.
31.07.2020, 14:29 часа
257 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha