Компаньонка разкри 8 знака в поведението на мъжа, който изневерява

Компаньонка разкри 8 знака в поведението на мъжа, който изневерява Понякога партньорите си изневеряват. За съжаление е много трудно да разпознаеш лъжата, защото е дори мисълта, че любимият ти човек те мами, е много болезнена.
Саманта X е журналистка и майка, а от 2012 г. е и високоплатена компаньонка. През годините на работа красавица под микроскоп изучава клиентите си. Сега тя е способна с увереност да каже по какви признаци да може да разпознаем, че някой ни кръшка. Саманта Х е видяла повече от дузина мъже, които изневеряват на жените и гаджетата си и знае от първа ръка как се държат те.
"Първо, трябва да кажа, че не всички мъже се променят. Второ, от друга страна, много повече. Като придружител прекарвах часове в слушане на проблемите на всички видове мъже. Женени мъже или такива, които са на път да се оженят, съпрузи в нещастни бракове и щастливи и, разбира се, ергени, които мечтаят да се срещнат с някого. Мога да кажа със сигурност: всичко, което разказвам тук за предателите, научих сама от тях", споделя тя.
И въпреки че не можете да кажете със сигурност дали съпругът ви изневерява, ето осемте съвета на Саманта, които могат да ви предупредят за евентуална измяна:

1. Изведнъж той стана много мил, страстен и напълно промени поведението си
"Мъжете ми казват, че, когато изневеряват, те се опитват по някакъв начин да го компенсират. Дават цветя, организират пътувания, подаряват скъпи подаръци. Разбира се, това не означава, че всеки добър човек е измамник. Но, ако имате подозрения, това е знак, който може да ви помогне".

2. Той се прибира вкъщи с мокра коса, когато няма дъжд
"Разбира се, може би той просто се е изкъпал след фитнеса, за да се отърве от лошата миризма. Но какво ще стане, ако  хукне под душа веднага щом се прибере, без дори да ви е поздрави или целунал? Какво може да скрие?"

3. Той си ляга късно
„Може би той остава да „гледа телевизия“, когато вие си лягате.

4. Изведнъж започва да носи телефона винаги със себе си
"Ако той е постоянно до телефона и го взема дори под душа, струва си да се замислите. Забелязах този знак у бившия си и в крайна сметка се оказа, че той има още няколко жени освен мен."

5. Сексуалният ви живот се е променил
"И няма значение как. Или сексът напълно е изчезнал, или пък е станал неочаквано страстен. Бих считала всички резки промени по този въпрос като тревожни призиви."

6. Вкъщи започва да се държи като ненормалник
"Той непрекъснато се кара с вас, лъже за дреболии, обвинява ви в измяна или дори случайно ви нарича с името на друго момиче. Спомнете си какво е казал Фройд за подсъзнанието".

7. Внезапно става много категоричен по отношение на предателството
"Никога няма да забравя една история на моя клиент. Когато съпругата и приятелките му гледаха програмата ми за ескорт, той се присъединил към тях и им казал: "Колко ужасно! Не мога да си представя какво е това нещо". В същото време той вече е мислел кога ще си уговори среща с мен.

8. Ако го почувствате
"Повярвайте ми, няма нищо по-надеждно от вашите инстинкти. Ако мислите, че той ви изневерява, вероятно е така. Този глас в ума ви може да ви спаси живота, което предполага, че сте в опасна ситуация. Това помага да разберете какви хора наистина имате около себе си"
04.08.2020, 11:00 часа
1396 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha