"Ботев" /Враца/ ще задържа португалеца Педро Лагоа

"Ботев" /Враца/ ще задържа португалеца Педро Лагоа „Ботев“ /Враца/ ще сключи договор с португалския халф Педро Лагоа, научи агенция BulNews. Решението за това беше взето от ръководството на елитния клуб след успешното представяне на чужденеца в контролата срещу „Кариана“.
Вчера тимът на Тони Здравков разтресе сериозно тимът от монтанското село Ерден, а полузащитникът развинти лявата зона на съперника от пробиви и центрирания. Очевидно представянето му е допаднало на управата на „Ботев“ и ще последва договор и картотекиране за новото първенство. Възможно е това да стане още в понеделник.
Педро идва без финансов иск. Той е на 27 години и изкара последните месеци в „Етър“ /Велико Търново/. Играл е и за „Академика“ /Коимбра/.
Другият играч, дошъл на проби при врачани – нападателят Реми, ще трябва да почака до понеделник, за да чуе решението на старши-треньора Здравков.
След контролата футболистите на „Ботев“ бяха разпуснати в кратка почивка, като следващата тренировка на отбора е насрочена за понеделник.
 
01.08.2020, 12:44 часа
1025 1
Коментари

Леле мале

02.08.2020, 00:15 часа
Монтана бие ЦСКА-1948 и прави равен с Лудогорец, а ние Ботев се хвалим, че бием някаква си Кариана, която Локо СФ размаза и ги разнася като свиня баберка
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha