МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата с БМВ в магазин във Враца

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата с БМВ в магазин във Враца От полицията потвърдиха новината на BulNews за катастрофиралото в магазин във Враца БМВ.
Пътният инцидент стана снощи, около 20 часа, пред очите на репортер на агенцията ни.

От последните минути! Дрифтър с БМВ изпусна завой и влезе в магазин във Враца, шофьорът избяга /снимки/

Лекият автомобил „БМВ 750” идваше по бул „2-ри юни“ откъм Младежкия дом и на кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф“, популярно като „Ахат“, реши да вземе завоя вляво към Автогарата с дрифт. Младежът обаче изпусна контрола над колата, завъртя се два пъти, мина през тротоара и влезе в магазин за осветителна техника.
Веднага след удара, шофьорът, Г. Е. от града под Околчица със стаж зад волана 2 години, обърна и тръгна по бул. „2-ри юни“ в посока Младежкия дом, като сви в първата пряка наляво, веднага след светофара.
На мястото на инцидента веднага пристигнаха охранители и патрул на полицията. 
За щастие при удара няма ранени и убити хора. Материалните щети по автомобила са на стойност за около 150 лева, а извън него – метален пътен знак, стъклена витрина и увредено стълбище на търговския обект.
При проверка в масивите на КАТ станало ясно, че регистрационните номера на катастрофиралото БМВ са издадени за друг баварец, собственост на жител на Враца.
Причината, довела до зрелищния удар, е несъобразена скорост. Водачът не е изпробван за употреба на алкохол заради напускането на местопроизшествието.
В местното районно управление е образувано бързо производство.
 
02.08.2020, 09:50 часа
5829 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha