Врачанин организира бой с бухалки, за да предложи брак на мома от Монтана /снимки/

Врачанин организира бой с бухалки, за да предложи брак на мома от Монтана /снимки/ Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив се превърна в романтично предложение за брак, научи агенция BulNews.
Нестандартният подход измислил младеж от Враца, за да поиска ръката на любимата си от Монтана на публично място пред очите на десетки свидетели.
Част от хората на улицата обаче останали изумени от вида на младежите с бухалките и вместо да се радват на влюбените, се обадили в полицията.
Посред бял ден на оживен булевард в Пловдив черен автомобил засякъл друга кола. От единия излезли две яки момчета с бухалки, от другия – младеж, който започва да се разправя с тях.
Младежът пътувал с любимата си, а момичето изтръпнало от ужас от кавгата, но в момента, в който слязла от колата я очаквала изненада, която тя ще помни цял живот.
„В шок се придвижих към багажника и тогава той се отвори и полетяха балоните. Разкри се цялата изненада. Той падна на колене”, разказва Глория Генова.
Приятната изненада получава на рождения си ден. А сцената, наподобяваща холивудски екшън, любимият й с трепети подготвял цял месец.  За да разчупи стереотипа в предложенията за брак, му помогнали и приятелите.
Уличният екшън с бухалките изумил хората на улицата и те започнали да звънят на 112.
Любовта между Глория и Оливер пламнала преди 4-години. Тя е от Монтана, а той е от Враца. За първи път се срещнали в Кипър. Той работил там като барман, а тя – като рецепционистка в хотел през лятото. Животът обаче ги отвежда в Пловдив, където Глория завършва висшето си образование.
Оливер, който сега работи като продавач в магазин за фаянсови плочки, се оказа незавършил актьор. Следвал е две години в НАТФИЗ и дори е участвал във френски филм.
А за тяхната любов като на кино, започнала с екшън сцени от холивудски филм, вече говорят доста в социалните мрежи.
05.08.2020, 14:42 часа
17308 5
Коментари

плс

07.08.2020, 06:09 часа
Ша има ибание айде дааааай

Трибал

05.08.2020, 19:00 часа
Културни особености на етноса.Убава работа мангалска.

ВРА-МОНТ + МОНТ-ВРА

05.08.2020, 16:28 часа
ВРАЦА, МОНТАНА....МОНТАНА, ВРАЦА = НЕ ОСОБЕНО ДОБРА КОМБИ-НАЦИЯ !!! КАКВО ДРУГО ОСВЕН ПОКАЗНА ПРОСТОТИЯ ДА ИЗМИСЛЯТ! ОН УМНИК, А ПА ОНАААА ИЗНЕНАДАНА....ДЕ......БА!

ицо тончев

05.08.2020, 16:23 часа
д**ба тоо тик ток ги научи на много работи младите

пустиняци

05.08.2020, 15:36 часа
По -голема тъпня нема !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha