Ексклузивно в BulNews! Разкриха гнусното убийство в Търнава, извършителите са задържани

Ексклузивно в BulNews! Разкриха гнусното убийство в Търнава, извършителите са задържани Разкрито е гнусното убийство във врачанското село Търнава, научи ексклузивно агенция BulNews.
След денонощна работа местните криминалисти установиха, че извършителите са трима мъже, от които двама са задържани, а третият се издирва. За тежкото престъпление в белослатинско съобщи първо още снощи медията ни.

Кървава вечер! Откриха трупа на заклан човек в мазето на училище в белослатинско село

По неофициална информация, извършителите са на възраст между 20 и 30 години. Двама от тях са българи, а другият е циганин.
Вчера те решили да се съберат с Вени Лудия, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото.
В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия.
Двамата задържани са в районното управление на полицията в Бяла Слатина, където местните криминалисти продължават работата с тях. За национално издирване е обявен техният съучастник, който се укрива.
Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.
07.08.2020, 13:17 часа
14201 2
Коментари

Иванов

07.08.2020, 18:58 часа
Ние в България работим,плащаме данъци и за разлика от работещите в Велика Англия ядем доматите с колците.Ако обичате не говорете от името на всички.Винаги можете да се върнете в Европа или където си поискате.

Doshal sum si ot Anglia

07.08.2020, 13:58 часа
Това е една жалка картина, резултат от дълги години още по-жалко управление! Дано младите, които идват и които не носят петната на мутрещината у безкрупулността от прехода, да осигурят на старите хора наистина достойни европейски бъднини. Мутри вън!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha