Слави Трифонов: Нощната атака срещу протестиращите е брутална наглост, характерна за бананова република

Слави Трифонов: Нощната атака срещу протестиращите е брутална наглост, характерна за бананова република Шоуменът Слави Трифонов публикува във фейсбук нов, гневен пост срещу действията на властите и на полицията. В поста си той включи и класация на най-циничните и най-наглите изказвания на политиците. 
Публикуваме написаното от него без редакторска намеса:

Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред сградата на Парламента, за да защитя гражданските си права. Носех и табела с надпис: “Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива. А аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си!”
Днес нищо не се е променило. Аз продължавам да се срамувам, а политическата клика и обслужващият я персонал още повече са се самозабравили. Доказателството го видяхме тази сутрин в 4:30 ч., по тъмно, когато обикновено действат престъпниците. Всъщност, видяхме го и по светло - когато на събитието, организирано от ГЕРБ, бяха удряни журналисти и протестиращи. И двете случки са пример за брутална наглост, характерна за бананова република, а не за страна-членка на Европейския съюз. 
Но доказателствата за самозабравата на кликата не са само в действията й - да, те са най-емблематични, но доказателствата са и в думите. 
И сега ви представям моя топ 10 на най-безочливите, най-циничните и най-наглите изказвания от последните дни на политическата клика и обслужващия я персонал:
10. “Веселин Марешки: Полицията се вслушва и в нас, и в гласа на милиони българи” (това изказване е от днес и е направено след падането на блокадите)
9. "ГЕРБ се поздравиха със “Светофарите светят зелено” на група “Сигнал” (това е днешният поздрав във фейсбук, публикуван от бившия председател на НС и настоящ депутат от ГЕРБ - Димитър Главчев)
8. "Янка Такева: При оставка на правителството е възможно да се провали учебната година” (това е мнението на вечния лидер на учителския синдикат)
7. “Машинното гласуване може да ни зарази с коронавирус, твърди професор Константинов”
6. “Евгени Будинов от ГЕРБ: Протести ще има навсякъде, това е заради коронавируса”
5. “Министър Деница Сачева: Оставка сега ще доведе до протести на гладни през есента”
4. “Танева за протестите: Всяко едно блокиране пречи на хората, които си прибират реколтата” (изказване на земеделския министър, който преди време препоръча да не казваме на ЕС за евроизмамите у нас)
3. “Андрей Ковачев: Оставката на Борисов може да блокира фонда за възстановяване на ЕС” (т.е. според евродепутата от ГЕРБ, при оставка на Борисов, страните-членки на ЕС ще видят милиардите през крив макарон)
2. "За да се предотврати малка гражданска война, премахнахме блокадите, обяви Валери Симеонов” (изказването е от днес)
1. "Борисов: Хора в ГЕРБ ще се запалят, ако подам оставка (изказването е от месец март, но заслужава първото място. ТОЙ винаги трябва да е първи)".
07.08.2020, 16:18 часа
1353 3
Коментари

Слави и Годжи

07.08.2020, 22:03 часа
А защо блокадите на пътни артерии и кръстовища на са брутални действия, азащо един наркоманизиран адвокат има право на всичко, а аз да нямам

Георгииева

07.08.2020, 18:00 часа
И аз се чудя, откъде на къде се е взел толкова насериозно и защо си мисли, че е фактор за някой тоя бек..

Beria

07.08.2020, 17:46 часа
Учиндолски, ти отдавна си умрЕл за голяма част от българите. Просто си вече безинтересен и скучен. Без сценаристите ти, ти си една голЕма гОла вОда, па си и тръгнал политика да правиш.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha