Вижте знаците, че е време да спрете секса с него

Вижте знаците, че е време да спрете секса с него Колкото и да ни се иска в любовта всичко да ни се случва, както сме го планирали, това невинаги става. Понякога се случва да губим време и емоции във взаимоотношения, които се градят само върху секса. Какво показва, че е време да спрете да правите секс с него?

Търсите сериозен ангажимент, докато той не
Понякога се случва, жените, да объркаме времето за интимни преживявания с предпоставката за сериозна връзка. Когато двама души не гледат в една посока, единият обикновено страда. Хубавият секс с вас няма да го убеди колко невероятна личност сте, ако няма други ясни знаци, които да подсказват, че той се интересува наистина от вас като личност и търси нещо повече. Така че, ако липсват тези знаци и вие усещате, че емоционално започвате да се обвързвате, може би е време да прекратите сексуалните срещи.

Имате чувството, че той ви използва
Сексът трябва да носи удоволствие и на двамата партньори. Те да се стараят еднакво на другия да му е хубаво, да уважават онези моменти, в които не са във форма и настроение за интимности. Но ако той се интересува само от това да си достави удоволствие, претупва любовната игра, интимността, която е извън спалнята, по-добре прекратете взаимоотношения.

След секса с него се чувствате по-зле
Отново червен флаг, който подсказва, че това е неподходящ интимен партньор за вас. По ред причини може да се чувствате неприятно след секс с него. Липса на емоции, чувственост, не сте изпитали удоволствие от акта, наранил е самочувствието ви по някакъв начин...

Не сте единствената му интимна партньорка към настоящия момент
Може би сте в неангажираща връзка или пък сте открили, че са ви изневерили... Най-важното е как се чувствате. Ако вашата лоялност е потъпкана или сте осъзнали, че няма как да бъдете в отношения, в които не сте единствената за някого, прекратете ги.

Сексът е фантастичен, но връзката ви е пълна бъркотия
В спалнята се чувствате невероятно, но извън нея нещата помежду ви не се получават колкото и да опитвате. Не забравяйте, че сексът не е достатъчен, за да поддържате силна връзка. Колкото и да е изкушаващо да останеш с някой, който те кара да се чувстваш отлично в леглото, това в даден момент няма да носи удовлетворение.
13.08.2020, 11:00 часа
401 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha