Summer Vibes Festival Vidin 2020 започва днес

Summer Vibes Festival Vidin 2020 започва днес Summer Vibes Festival Vidin 2020 очаква всички видинчани днес и утре. Събитието се организира от Община Видин за първи път и ще се проведе край крепостта "Баба Вида“. Основната мисия на фестивала е да изведе децата от виртуалния свят и ги върне към реалния живот.
Програмата е наситена, а водеща роля в събитието заема формата Игрите на 90-те. С подбрани игри като дама, пиян морков, народна топка и други, децата ще преодолеят комуникационната бариера и липсата на реално общуване.
За най-активните участници ще има специални награди. Музикална работилница по пеене и уроци по танци допълват програмата от активности, а финал на забавленията и в двата дни ще поставят концертите с участието на DARA, Monty & Petya Alexa, Pavell & Venci Venc и Yoanna.
Summer Vibes Festival Vidin 2020 започва в събота от 10 часа, когато ще бъде даден старта на работилниците, те продължават през целия ден. От 20 часа започват концертите с подгряващи изпълнители, а от 21 часа с основните. Днес  купон ще вдигат DARA, Monty & Petya Alexa, а на 9 август Pavell & Venci Venc’, Yoanna. Събитието е с вход свободен.
08.08.2020, 09:36 часа
849 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha