Зловещи разкрития! Убитата жена в Италия е намерена гола и обляна в кръв от нейни приятели

Зловещи разкрития! Убитата жена в Италия е намерена гола и обляна в кръв от нейни приятели

Трупът на убитата Анелия Димова от Бяла Слатина е бил намерен гол и с кърпа на лицето, като цялата глава била в кръв, научи BulNews.
Предполага се, че жената е била удряна по главата с празна бутилка от уиски. Намерени са и кървави следи в жилището, които може да са в помощ на следствието. За утре е предвидена аутопсия на трупа.
Припомняме, че жената бе намерена убита вчера в дома ѝ в община Белведере Маритимо, Калабрия.

Жестока участ! Убиха в Италия жена от Бяла Слатина

Тя живеела постоянно там от март тази година, като за да се издържа практикувала различни занаяти, твърде вероятно и най-древния, споделят запознати със случая.
За последно Димова била видяна от приятелите си в събота вечер. В неделя сутринта трябвало да се срещнат отново, за да отидат на излет. Притеснени, че я няма, приятелите ѝ звънели няколко пъти на вратата ѝ, но без резултат. Колата ѝ обаче била паркирана наблизо. Приятелите на Димова решили да влязат в дома ѝ, след което открили нейния труп. По-късно пристигнали и карабинерите от град Скалеа.
Един италианец и двама българи са били изслушани във връзка с убийството в Белведере Маритимо, Калабрия, на 56-годишната българка Анелия Димова.
И тримата се познавали с жертвата, но засега те не сe разследват от властите. Според местните медии жилището на Димова било основно претърсено от следователите за всякакви възможни следи. Засега престъплението изглежда загадъчно и не е ясно какво може да е довело до убийството. Сред хипотезите са убийство от страст или с цел грабеж.
Разследването се координира от прокурора Пиер Паоло Бруни от трибунала на близкия град Паола, а начело на следователския екип е капитан Андреа Масари от местната казарма на Корпуса на военизираната полиция. Работи се по версията за предумишлено убийство най-вероятно на лична сантиментална основа, но не се изключва то да е резултат от търкания с тукашната организирана престъпност след неуспешна далавера с трафик на дрога или на бели робини. През тези часове силите за сигурност правят обстоен преглед на всички камери в старинния център на Белведере Маритимо, където живеела убитата българка, разпитват и лица, с които тя е контактувала приживе.

 

31.08.2020, 13:19 часа
8003 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha