Обновената Фентъзи Футбол лига на Palms Bet отново привлича вниманието

Обновената Фентъзи Футбол лига на Palms Bet отново привлича вниманието Завръщането на футбола и възобновяването на футболните първенства може да даде силно начало на всеки спортен фен. В момента дори се намираме в трансферен прозорец, следователно всеки запалянко се надява, че мениджърът на любимия отбор най-накрая ще успее да привлече правилните хора за един още по-добър футболен сезон. За жалост мениджърите рядко слушат феновете, когато дойде въпрос за селекция. 
Тук се намесва политиката на отбора, нуждата от сериозни приходи и съгласието на играчите. И преди да останем разочаровани от изненадите на трансферния прозорец - най-често защото истинските фаворити са скъпо удоволствие и са само единици - можем да обърнем внимание на едно ново и доста приятно предложение - фентъзи лигата. Ако искате да влезете в обувките на Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола ще получите много добри шансове да разберете какво е истинското преживяване да сте на тяхното място.
 Именно там всеки почитател може да създаде свой отбор и да се състезава срещу други играчи, доказвайки, че истинското призвание е в селекцията на футболисти и създаването на тим, който смело може да се справи с останалите гиганти. 
Всеки познавач и експерт в спортните прогнози може да изгради конкурентен отбор и да се състезава с останалите играчи и техните отбори. Освен това не трябва да забравяме, че най-добрите мениджъри могат да канализират познанията си и също като истинските собственици да печелят приходи. Звучи прекрасно и това спортно предизвикателство се предлага от Palms Bet и сайтът им за залози, като там ще открием не само родното първенство като опция за създаването на фентъзи отбор, но и английското първенство. Почитателите трябва да се запознаят с някои основни правила. 
Нека обърнем внимание как се създава отбор. Всеки мениджър започва със стартов бюджет и срещу него трябва да закупи между 5 и 15 играча, а след това да оформи мечтания отбор. Макар и мнозина да се изкушават да пресъздадат истински отбор, правилата не го позволяват. Максималният брой от реален отбор е до 3-ма играча. Във всеки кръг от първенството играчите печелят точки спрямо представянето в реалната игра, понякога играта може да продължи за един мач, а защо не и за цялото първенство. 
Точкуването също е интересно предизвикателство, ако избраният нападател отбележи гол, той трупа актив за виртуалния отбор, ако изиграе цял мач също. Практически всички интересни сценарии присъстват, като са добавени дори спасителни смени за онези моменти, в които избраните играчи няма да присъстват на терена или дори не попадат в стартовата 11-ка. Така всеки мениджър няма да бъде ощетен в трупането на точки. 
Спортните фенове се състезават едни срещу други в съответна виртуална стая. Всяка стая има определен вход и благодарение на него се оформя наградата за победителя. В зависимост от генерираните точки победителят може да спечели 80% от наградния фонд. В случай на равенство, наградният фонд се разделя на две. Предизвикателствата също са разнообразни, съществуват стаи с лимитиран брой мениджъри, но също така и такива с неограничен брой, като там наградата се разпределя по различен начин - 50% за победителя, второто място е 20% и третото е 10%. 
Освен парична печалба, играчите могат най-накрая до докажат, че имат правилната формула за победа, също така могат да притежават няколко отбора, както в родното първенство, така и в английското. Положителните отзиви вече се забелязват и можем да бъдем сигурни, че със скоростта, с която букмейкърът променя правилата и предлага все по-добри условия за забавление. Новите играчи ще се насладят на подобрен интерфейс, интуитивно меню и още по-бърза работа на системата, за да може забавлението наистина да е пълно.
04.09.2020, 09:59 часа
1177 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha