Световни медии гърмят: Убиха жената, която направи скандалните снимки в спалнята на Бойко Борисов /снимки/

Световни медии гърмят: Убиха жената, която направи скандалните снимки в спалнята на Бойко Борисов /снимки/ Световни медии гръмнаха днес със сензационна новина, свързана със скандалните снимки от спалнята на българския премиер Бойко Борисов, установи проверка на агенция BulNews.
Гръцките сайтове www.tovima.gr и www.pentapostagma.gr публикуваха информацията, че жената, снимала прословутото нощно шкафче на премиера Бойко Борисов, натъпкано с милиони евро и злато, е открита мъртва на остров Санторини.
Според тях жената се казва Светлана Иванова. Тя е от Пловдив и е намерена със счупен врат на 20 юли 2020 година в един от най-скъпите и посещавани гръцки курорти.
Медиите в Северна Македония, сред които и авторитетният www.vecer.mk, публикуваха информация със същото съдържание.
Проверка на агенция BulNews установи, че жената на снимката е руски топ модел. Тя се казва Октябрина Максимова и е едно от най-успешните лица на Русия. Не е ясно дали грешката с кадрите е неволна или умишлена, но тя лесно може да бъде открита.
Спекулациите около това кой всъщност е снимал нощното шкафче в стаята на Бойко Борисов, се появиха веднага, след като фотографиите и видеото, документирали пачките с евра и златните кюлчета, се появиха в медиите.
Малко по-късно стана ясно, че кадрите са направени от жена, което си пролича и при по-внимателен анализ на изображенията.
Сред обсъжданите версии бе и тази, че това е манекенката Ирен Онтева, която-случайно или не, в момента се намира в Дубай, където е и бизнесменът Васил Божков. Има непотвърдена информация, че тя изчезва от България още преди да започнат да се публикуват снимки от спалнята на Бойко Борисов.
При лансирането на различните версии реакцията на Бойко Борисов бе повече от показателна – той нито опроверга, нито пък се хвърли да дава обяснения за кадрите, които бяха препечатани от световните медии.
В историята ще остане обяснението му „Вижте как сладко спинкам!“.
Истината е, че никой така и не започна разследване на снимките, за да се установи тяхната достоверност, нещо, което в нормална държава би било основно задължение на прокуратурата.
Така или иначе, този скандал се разми, без да бъде потърсена отговорност за такива фрапиращи доказателства за очевидна корупция.
Типичен пример за случващото се в България и вече дразнещата наглост на бившия сикаджия, облечен така удобно в премиерска власт.
04.09.2020, 14:02 часа
11958 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha