В кои жени мъжете се влюбват до безсъзнание

В кои жени мъжете се влюбват до безсъзнание Психологически силните жени понякога не забелязват очевидните признаци, които ги характеризират. Затова порталът ZenYandex дава да разберете още сега дали сте и вие това. Именно в психологически силните жени мъжете се влюбват до безсъзнание! Няколко признака показват, че жената е психологически силна личност. Дали ще разпознаете себе си по тях?

Тя е загърбила миналото си
За силната жена миналото не доминира над настоящето. Тя просто извлича опита от това, което вече е преминала, и не разчита на това.

Тя е сравнително егоистична
Силната жена разбира, че има моменти, когато саможертвата е ненужна. Тя знае едновременно да бъде егоист и да остане свестна, без да прекрачва границите.

Тя не се фокусира върху бъдещето
Тя не очаква някой ден да има светли дни, да намери богат мъж, който да я носи на ръце и да плаща всичките й сметки. Тя просто взема всичко в свои ръце и сама отговаря за всичко. Тя не се рее из бъдещето, а живее в настоящето.

Тя не живее в илюзии
Тя разбира, че светът може да бъде жесток и не всички хора са добри и мили, тя просто живее и не позволява на неприятностите да я съборят.

Тя не се опитва да угоди на никого
Някой дори я мрази заради това, докато друг, напротив, я обожава. Не я интересува какво казват другите, как я възприемат, тя никога няма да угоди на никого. Тя е искрена, честна и пряма.

Тя е емпат
Тя разбира чувствата и емоциите на другите хора, осъзнава сериозността на техните преживявания, така че може да предложи своята помощ, но само в подходяща мярка.

Тя разбира, че никой не й дължи нищо
Тя никога няма да сметне за обида, ако й откажат нещо, по-рядко среща конфликтни ситуации. Тя просто не очаква нищо от другите, осъзнавайки, че никой не й дължи нищо.

Тя разбира, че не дължи на никого нищо
Следователно никой няма да може да я манипулира!

Тя знае как да откаже
Тя знае кога да каже „не“ и не се страхува да го направи. Понякога ситуациите се развиват по такъв начин, че трябва да може да откажете молба или оферта, ако това е неудобно за нея самата.

Тя поема отговорност
Тя не се страхува да се изправи пред последствията от своите действия, дела, думи. Тя разбира, че е отговорна за себе си.

Тя инвестира в себе си
Тя не пести разходи за себе си, било то развитие или външен вид. Затова тя е толкова добре поддържана, красива, начетена и интересна в разговор.

Тя не се страхува от промяната
Всеки човек има зона на комфорт, но понякога трябва да го напуснете, за да живее, за да промени нещо, да постигне нещо. И тя не се страхува от промяната, защото знае, че ако седи неподвижно, нещата може да се влошат.

Тя не се страхува да рискува
Тя е от категорията на онези хора, които казват: „който не рискува, той не пие шампанско“. Разбира се, това е умерен риск, с балансирани плюсове и минуси и със съзнанието, че отговорността е само на нейните плещи.

Тя не очаква моментални резултати
Тя разбира, че е невъзможно да се постигнат бързо всички предимства и развитие. Само психологически силна личност издържа и не се отказва от това, което е започнал след първия провал. Няма незабавни резултати. Ако иска красива фигура, тя осъзнава, че ще трябва да работи върху нея повече от месец във фитнес клуб и така може да се каже за всичко останало.
Мъжете се страхуват от психологически силни жени, но те също се влюбват в тях до безсъзнание. Те са възхитителни, но много мъже се страхуват да бъдат около такъв психологически силен човек. Следователно всички слаби се елиминират, просто неподхождат на толкова силна, упорита и самоуверена жена!
16.09.2020, 11:00 часа
788 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha