Само в BulNews! Задържаха мъжа от Три Кладенци, който запали жена си, искал да заколи и сина си

Само в BulNews! Задържаха мъжа от Три Кладенци, който запали жена си, искал да заколи и сина си Полицията откри и задържа обявения за издирване мъж от врачанското село Три Кладенци, който запали жена си докато спи, научи агенция BulNews.

Невиждана жестокост във Врачанско! Гневен мъж подпали жена си докато спи, в "Пирогов" се борят за живота й

Опиталият се да убие жена си е 52-годишният Николай Петров. Пострадалата е Татяна Петрова на 45 години. Жената е намерена от съсед в двора на къщата им, докато се опитвала да се загаси.
Татяна е закарана във врачанската болница, след което е настанена в „Пирогов“ в критично състояние. Тя е получила 95% изгаряния.
Жители на селото споделят, че това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена. Преди време той отрязал косата й и дори опитвал да я удави в близкия язовир.
Във вечерта на огнената вендета над Татяна, мъжът заплашвал с убийство и малкия им син, като го гонил с коса, за да го заколи. Преди години отправял същите закани и към големия им син Милен, който бил принуден да напусне селото. Той е избягал в Шумен, където е създал семейство.
Николай успял да се укрие през нощта, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.
Той е криминално проявен и осъждан на лишаване от свобода.

*Снимката е илюстративна
16.09.2020, 13:09 часа
3990 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha